25. 5. 2024

Jak a kdy se registrovat na rodinný běh? Nově v INTERSPORTU

Chystáte se s dětmi na festivalový rodinný běh? On-line se můžete hlásit do středy 29. května do 20:00 hodin. Prezence bude potom nově probíhat v prodejně INTERSPORT v OZC Zlaté jablko, kde se můžete také do závodu osobně přihlásit. Jeho kapacita je letos 900 běžců.

Prodejna INTERSPORT v suterénu OZC Zlaté jablko (naproti BILLY) se od čtvrtka 30. května do soboty 1. června v čase od 10:00 do 18:00 stane místem pro prezenci, kde si můžete vyzvedávat startovní čísla, registrovat se do rodinného běhu a zaplatit i startovné ve výši 64. Kč.

V den konání závodu, v neděli v době od 12:00 do 14:30 bude poslední příležitost pro prezenci možná také přímo na náměstí Míru. Doporučujeme ovšem nenechávat registraci na poslední chvíli, protože startovní pole se rychle plní a jeho kapacita je omezená 900 startovními čísly. Každý závodník musí mít své vlastní startovní číslo.

Festivalový rodinný běh odstartuje v 15:00 hodin před radnicí na náměstí Míru. Celý výtěžek ze startovného bude věnovaný charitativnímu projektu Korunka POMÁHÁ.

  

Více informací a registrace na Festivalový rodinný běh naleznete zde