17. 5. 2024

S jakými značkami se setkáte na náměstí Míru?

Těší nás, že se rok od roku více závodníků staví na start našeho závodu. Je to pro nás velký závazek a snažíme se, aby byl náš půlmaraton opravdu jedinečný nejen kvůli festivalové atmosféře, ale také proto, že se do něj zapojuje velké množství partnerů a značek. Řada z nich se podílí také na přípravě doprovodného programu nebo věnovala ceny pro účastníky závodu.

Jejich důvěry si ceníme a jsme rádi, že vás s nimi můžeme seznámit během celého půlmaratonového dne přímo na náměstí Míru, kde najdete jejich stánky.

MONET+
Titulární partner půlmaratonu Monet+ vás zve na svůj stánek na náměstí Míru. Pro všechny návštěvníky zde bude po celý den k dispozici FOTOPAD, díky kterému si můžete vytvořit individuální, rodinné nebo týmové foto, loop nebo gif a uchovat si tak nevšední vzpomínku na letošní ročník 9. Festivalového půlmaratonu MONET+ Zlín.

PORADNA S INTERSPORTEM
Poznejte svoje chodila díky dynamické analýze došlapu! Chcete si vybrat tu správnou běžeckou obuv? Nechte si od nás provést dynamickou analýzu došlapu. Rádi vám poradíme i se správnou technikou běhu. Navíc si u nás můžete pořídit boty a doplňky pro běh!

GUMOTEX
Je tradiční břeclavská firma se sedmdesátiletou tradicí, která na festival přivezla vybrané modely svých nafukovacích člunů na klidnou, ale i hodně divokou vodu. Vítězové hlavních závodů budou mít možnost si je dokonce sami otestovat, protože za svůj běžecký výkon od Gumotexu získají třeba právě člun Pálava, Twist nebo lehátka Airgo. Prohlédnout si je v celé jejich kráse a nafouknuté můžete ve stanu hned vedle pódia na náměstí Míru.

NUTREND
Přijďte ochutnat na stánek NUTREND novou produktovou řadu JUST LIVE WELL. Breakfast!, Whey!, Pancake!, Oat! a Bar!. Tyto produkty vznikly proto, aby vám usnadnily přípravu zdravé snídaně či svačiny, která vám doplní všechny důležité živiny, a přitom s jejich přípravou není téměř žádná práce. Najdete je v Bille nebo v Kauflandu a ve své kuchyni je má i česká tenisová legenda Petra Kvitová.

CRAFT
Značka sportovního oblečení a obuvi navržená ve spolupráci s nejlepšími sportovci světa. Na své si přijdou eliťáci i hobíci. Filozofie značky je jednoznačná - nabízet funkční oblečení a běžecké boty umožňující úplně všem podávat při sportu maximální výkon a cítit se přitom pohodlně. Přijďte na stánek CRAFT a vyzkoušejte novinky v běžecké kolekci a doplňte si výbavu za výhodné ceny.

PSG
Prezentace stavební skupiny PSG, která v letošním roce slaví 100. výročí od svého vzniku v rámci stavebního oddělení firmy Baťa. Jak PSG svými stavbami změnila Zlín? A proč pravidelně vítězí v anketách o nejlepšího zaměstnavatele Zlínského kraje? To vše se dozvíte u stánku PSG, jehož součástí bude i dětský koutek s aktivitami pro ty nejmenší stavaře.

TAŠ-STAPPA
Zlínská betonárna TAŠ-STAPPA je spolehlivým dodavatelem betonu a kameniva již od roku 2000 a svým působením se hrdě podílí na výstavbě Zlína.

VITA SANA CLUB
Vita Sana Club ve Zlíně je skvělým místem pro fitness a wellness pro všechny věkové kategorie, včetně dětí a mládeže. Nabízíme moderní fitness centrum s prvotřídním vybavením, kde se můžete věnovat cvičení a posilování nejen pod vedením profesionálních trenérů. Kromě toho si u nás můžete užít relaxaci v saunách, whirpoolu nebo na masáži a vychutnat si vynikající jídlo v naší restauraci, která nabízí široký výběr chutných a zdravých jídel.

BAŤA
Před sto třiceti lety se Baťa rozhodl, že obuje celý svět! A dnes vyrábíme pro milovníky přirozenosti a zdravého životního stylu i barefoot boty. Velkou část vyrábíme v továrně v Dolním Němčí. Obuv svým tvarem dává prostor pro zcela přirozený pohyb jako naboso. Náš barefoot stánek najdete v neděli na náměstí Míru.

VITAR, s.r.o.
Chceš být na chvíli velkým horolezcem? Nafukovací horolezecká stěna Capri-Sun tě dostane blíž ke hvězdám. Přijď si vyzkoušet naši nafukovací horolezeckou stěnu ve tvaru obřího oblíbeného nápoje Capri-Sun. Tento přerostlý kousek narostl do výšky 7 metrů, a pokud chceš vylézt až nahoru, potřebuješ vše, co pravý horolezec – postroj, lana, trochu odvahy a kamarády, na které se můžeš při jištění spolehnout. To vše tam pro tebe máme připraveno, včetně zábavného osvěžení pro úspěšné horaly.